Diervoeder

Diervoeder

Diervoeder verdient aandacht. 

Dat is wat wij als diervoeder producent iedere dag aan onze dierenvoeding geven. Van grondstof tot mengerij en van product tot afnemer. Zo zorgen we voor kwalitatief en natuurlijk diervoeder. De afgelopen 25 jaar zijn we gegroeid tot een begrip in de diervoederwereld. We ontwikkelen, produceren, verpakken en distribueren uw gewenste diervoeder op maat. Dit doen we voor allerlei soorten dieren. We produceren zowel bulk als voor niche producten van merkeigenaren.

Diervoeder producent

Zoekt u een diervoeder producent die u, anders dan alle andere diervoeder producenten, kan helpen met een totaalconcept? Dan kunnen we u bij Mix International vast en zeker van dienst zijn. Wij zijn namelijk uniek ten opzichte van andere diervoeder producenten in alles wat we doen. Onze fabriek is dusdanig ingericht dat we aan uiteenlopende wensen kunnen voldoen. Wilt u bijvoorbeeld een eigen grondstof toevoegen? Of wilt u alles volledig uit handen geven? Dat kan allemaal bij Mix International als producent diervoeding. We bieden een totaalconcept in diervoeding met de wensen van u als klant voorop.

Onze productiehal van 6000m² is ingericht met een geavanceerd en modern machinepark. Het proces staat garant om elk denkbaar gemengd product volgens de gewenste specificaties en moderne eisen te produceren. Dit alles uiteraard volgens de eisen van de GMP+ en VLOG certificeringen.

Honden

Katten

Knaagdieren

Paarden

Vogel

Overige

Allerlei soorten diervoeder

Dierenvoeding is in allerlei soorten verkrijgbaar. Met maar liefst 150 verschillende grondstoffen maken we bij Mix International unieke samenstellingen voor dieren. We zijn de diervoeder producent die u zoekt voor de productie van paardenvoer, hondenvoer, konijnenvoer, knaagdiervoer, exotisch dierenvoer en zadenmengsels voor vogels. We kunnen uw wensen vertalen naar een product dat geheel bij uw wensen past. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar bulk vogelvoer? Dan adviseren onze specialisten u de juiste mix en zorgen we voor bijpassende logistiek. Bent u op zoek naar een eigen merk dierenvoer met specifieke verpakkingswensen? Dan gaan we met u aan de slag met het totaalconcept. We kunnen namelijk naast produceren ook verpakken en opslaan onder één dak.

Diervoeder groothandel?

Is Mix International een diervoerder groothandel? Nee, dat zijn we niet. We zijn de producent en leveren aan groothandelaren. Bent u dus een groothandel? Dan kunnen we u helpen met kwalitatief en natuurlijke diervoeding. We zijn er naast groothandelaren voor retailers, productiebedrijven en diervoedermerken met private label wensen.