Opslag en logistiek

Opslag en logistiek

Voorraad is nodig om snel en Just in Time te kunnen leveren.
Dit is belangrijk voor u en dat begrijpen we.

Daarom hebben we een extra grote opslagruimte voor uw diervoeding. Zowel grondstoffen als kant-en-klare consumentenverpakkingen en big bags worden gestructureerd opgeslagen. Met 6000m² aan opslagruimte, onder hetzelfde dak als de productie, kunnen we groot inkopen en (kosten)efficiënt werken. Wilt u vervolgens graag uw producten op een gewenste locatie geleverd hebben? Dan zorgen we met een geavanceerd netwerk aan transport voor wereldwijde distributie. Voor alle diensten worden marktconforme tarieven gehanteerd.

Opslag diervoeder

Mix International heeft de beschikking over 6000m² aan ruimte voor opslag van grondstoffen en verpakkingsmaterialen. Wij kunnen hierdoor grootschalig inkopen en uw grondstoffen, big bags en eindproducten moeiteloos opslaan. Net als in de mengerij wordt er in de opslag van diervoeder uiterst secuur gewerkt. Zo werken we met First In, First Out. Dit betekent dat de grondstoffen zorgvuldig worden opgeslagen en verwerkt op datum en nummer. Wanneer u een levering wenst, wordt uw logistiek direct in gang gezet en kunt u de levering wereldwijd verwachten.

bedrijfspand Dutch Pet Products

Logistiek diervoeder

Naast de opslag van diervoeder, verzorgen we (naar wens) de volledige logistiek van uw diervoeders. Dat gaat verder dan u denkt. Bij Mix International is logistiek namelijk meer dan alleen het transport van ons bedrijf naar uw gewenste locatie. We plannen, organiseren en zorgen voor de uitvoering van de stroom aan producten van de eerste tot de laatste fase. Grondstoffen komen binnen, worden gemengd en vervolgens klaargemaakt in onze logistieke hal. Dit kan in de vorm van containers, pallets, big bags of dozen. In samenspraak met u plannen en organiseren we een wereldwijde Just in Time levering. Het is ook mogelijk om een eigen transport te sturen.