Exotisch dierenvoer

Producent exotisch dierenvoer

Bent u op zoek naar een producent in exotisch dierenvoer? Dan bent u bij Mix International aan het juiste adres. 

In onze mengerij produceren we zadenmengsels voor voornamelijk exotische vogels. Geheel naar eigen wens en in bulk leveren we aan groothandelaren, retailers en productiebedrijven. Onze specialiteit is het ontwikkelen van private labels. Dit houdt in dat we bij Mix International uw eigen merk exotisch dierenvoer van A tot Z kunnen ontwikkelen. We produceren dus niet alleen, maar ontzorgen volledig met co-packing, opslag en logistiek. U kunt uw zadenmengsel geheel zelf samenstellen en wij doen de rest.

Fabrikant exotisch dierenvoer

Mix International is een fabrikant in exotisch dierenvoer met jarenlange ervaring in de productie van voeding voor exotische vogels. Naast paardenvoer, hondenvoer, knaagdiervoer en zadenmengsels voor vogels behoort exotisch dierenvoer tot onze specialiteiten.

 

Onze fabriek in Horst is ingericht met een modern en geavanceerd machinepark en heeft een productiehal van 6000m². Door zeer uitgebreide en specialistische productielijnen zijn we in staat om grote bulk aan exotisch dierenvoer te produceren. Grondstoffen worden zeer fijn gedoseerd en volledig naar wens gemixt. Als fabrikant in exotisch dierenvoer kan het proces volledig volgens de gewenste specificaties en moderne eisen worden uitgevoerd. Dit alles uiteraard volgens de eisen van de GMP en VLOG certificeringen

Honden

Katten

Knaagdieren

Paarden

Vogel

Overige

Private label exotisch dierenvoer

Een private label exotisch dierenvoer ontwikkelen en produceren? Dat wordt bij Mix International heel gemakkelijk gemaakt. Door onze jarenlange ervaring en het bieden van een totaalconcept maken we een eigen merk exotisch dierenvoer ontwikkelen eenvoudig. Als een van de weinige producenten in exotisch dierenvoer is ons productieproces gericht op de ontwikkeling van private labels. Door nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Dutch Pet Products kunnen we een compleet pakket bieden. We ontwikkelen niet alleen, maar verzorgen ook de co-packing, opslag en logistiek van uw private label exotisch dierenvoer. Dit alles onder één dak.

Diervoeder groothandel?

Is Mix International een diervoerder groothandel? Nee, dat zijn we niet. We zijn de producent en leveren aan groothandelaren. Bent u dus een groothandel? Dan kunnen we u helpen met kwalitatief en natuurlijke diervoeding. We zijn er naast groothandelaren voor retailers, productiebedrijven en diervoedermerken met private label wensen.