Retail

Retail diervoeder

Naast merkeigenaren, productiebedrijven en groothandelaren zijn we er bij Mix International voor retailers.

Heeft u bijvoorbeeld een keten van dierenwinkels of dierenspeciaalzaken en heeft u private label wensen? Dan kunnen we u hier in het gehele proces mee helpen. Samen brengen we uw ideeën voor een gewenste mix in kaart. Vervolgens wordt het product uiterst secuur samengesteld. Bent u helemaal tevreden? Dan gaat uw eigen merk dierenvoeding in productie. Door de samenwerking met zusterbedrijf Dutch Pet Products kunnen we uw product volledig naar wens verpakken (en etiketteren). Ook voor opslag en logistiek wordt gezorgd.

Dierenvoeding in bulk bestellen

Dierenvoeding in bulk bestellen kan bij Mix International enkel bij grote afname. We zijn ontwikkelaar, producent en gespecialiseerd in verpakken, maar geen groothandel. Als minimale afname hanteren we 3000 kg per soort (per keer). Voor niche / special producten is dit mogelijk vanaf 300 kg per soort (per keer). We produceren voor uiteenlopende dierenvoeding merken. Dit kan private label paardenvoer, hondenvoer, konijnenvoer, knaagdiervoer, exotisch dierenvoer of zadenmengsels voor vogels zijn

Mengerij van Mix International

De mengerij van Mix International ligt in Horst. Dit is centraal gelegen tussen de Randstad, het Ruhrgebied en Antwerpen. Onze moderne mengerij heeft sinds de verhuizing eind 2020 een grote update gehad. De productiehal van 6000m² is ingericht met een modern en geavanceerd machinepark. De capaciteit is uitgebreid tot twee extra productielijnen en de automatisering is nog beter dan dat deze al was. Hierdoor is de continuïteit optimaal, kunnen we de grondstoffen zeer verfijnd doseren en maken we het mogelijk om in grote aantallen te produceren.

We hebben een flexibel en secuur werkend productieproces. Broze producten, zoals vlokken en extrudaten, worden in onze mengerij efficiënt en breukvrij ingemengd. Het proces staat garant om elk denkbaar gemengd product volgens de gewenste specificaties en moderne eisen te produceren. Dit alles uiteraard volgens de eisen van de GMP+ en VLOG certificeringen.

Dierenvoeding fabrikant

Als dierenvoeding fabrikant denken we met u mee. We ontwikkelen en bedenken samen uw ideale mix in onze geavanceerde mengerij. Onze vernieuwde fabriek is dusdanig ingericht dat we bijna elke wens voor diervoeding op maat kunnen aanbieden. We beschikken voor het mengen en verpakken van uw dierenvoeding over twee productielijnen. De productiehal van 6000m² is ingericht met een modern en geavanceerd machinepark. Het proces staat garant om elk denkbaar gemengd product volgens de gewenste specificaties en moderne eisen te produceren. Dit alles uiteraard volgens de eisen van de GMP+ en VLOG certificeringen.

We zijn de diervoeding fabrikant die u zoekt voor de productie van paardenvoer, hondenvoer, konijnenvoer, knaagdiervoer, exotisch dierenvoer en zadenmengsels voor vogels. In al deze soorten private label diervoeding hebben we jarenlange ervaring en werken we voor uiteenlopende private labels, productiebedrijven, retailers en groothandelaren.

bedrijfspand Dutch Pet Products

Van mengerij tot verpakken en logistiek

Iedere mengerij is uniek, maar bij Mix International krijgt u een perfecte mix van mengerij product tot verpakking en logistiek. U krijgt een totaalconcept in diervoeding waarin we samen uw gewenste product ontwikkelen en vervolgens produceren, verpakken, opslaan en distribueren. Dit alles in samenspraak en onder één dak. Naast leveringen aan productiebedrijven, groothandelaren en retailers kunt u vooral bij ons terecht voor het ontwikkelen van uw eigen private label. Ziet u het al voor zich? Een geheel en uniek eigen merk diervoeding dat u samen met onze specialiseren heeft samengesteld. Dat wordt bij Mix International mogelijk gemaakt.