Paardenvoer

Producent paardenvoer

Bent u op zoek naar een producent in paardenvoer?

Stop met zoeken, want daar kunnen we u bij Mix International vast en zeker mee helpen. Onze mengerij produceert uw paardenvoer geheel naar wens en met uiterste precisie. We zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van private label paardenvoer. We produceren niet alleen, maar ontzorgen u tijdens het hele proces van vraag tot aan logistiek. Mix International is de producent paardenvoer die u zoekt en klaarstaat voor al uw wensen.

Fabrikant paardenvoer

Mix International is een fabrikant in paardenvoer met jarenlange ervaring in de productie van paardenvoer. Naast hondenvoer, konijnenvoer, knaagdiervoer, exotisch dierenvoer en zadenmengsels voor vogels behoort paardenvoeding tot onze specialiteiten.

 

Onze fabriek in Horst heeft een productiehal van 6000m² en is ingericht met een modern en geavanceerd machinepark. Door zeer uitgebreide en specialistische productielijnen zijn we in staat om grote bulk aan paardenvoer te produceren en kleine partijen voor de nicheproducten. Grondstoffen worden zeer verfijnd gedoseerd en volledig naar wens worden gemixt. Als fabrikant in paardenvoer kan het proces volledig volgens de gewenste specificaties en moderne eisen worden uitgevoerd. Dit alles uiteraard volgens de eisen van de GMP+ en VLOG certificeringen.

Honden

Katten

Knaagdieren

Paarden

Vogel

Overige

Private label paardenvoer

Altijd al een private label paardenvoer willen ontwikkelen? Of heeft u al verschillende private labels en wilt u uw assortiment uitbreiden met een eigen merk paardenvoer? Dan bent u bij Mix International helemaal aan het goede adres. Als een van de weinige producenten in paardenvoeding is ons productieproces gericht op de ontwikkeling van private labels. Door nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Dutch Pet Products kunnen we een compleet pakket bieden. Enerzijds ontwikkelen en produceren we samen uw perfecte mix en anderzijds verzorgen we co-packing, opslag en logistiek van uw paardenvoer. Alles onder één dak. Een private label paardenvoer lijkt heel ingewikkeld, maar dat maken we graag een stuk makkelijker voor u.

Groothandel paardenvoer

Is Mix International een paardenvoer groothandel? Nee, dat zijn we niet. We zijn de producent en leveren aan groothandelaren. Bent u dus een groothandel? Dan kunnen we u helpen met kwalitatief en natuurlijke paardenvoeding. We zijn er naast groothandelaren voor productiebedrijven, retailers en paardenvoermerken met private label wensen.