Knaagdierenvoer

Producent knaagdierenvoer

Bent u op zoek naar een producent in knaagdierenvoer?

Dan bent u bij Mix International aan het juiste adres. Onze mengerij produceert onder andere uw hamstervoer en caviavoer geheel naar wens en met uiterste precisie. We zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van private label knaagdierenvoer. Tevens leveren we ook bulk knaagdierenvoer aan productiebedrijven, groothandelaren en retailers. We ontzorgen u tijdens het hele proces van vraag tot levering. Dat houdt in dat we niet alleen produceren, maar ook co-packing, opslag en logistiek verzorgen. Mix International is de producent knaagdierenvoer die klaarstaat voor al uw wensen en een totaaloplossing biedt.

Fabrikant knaagdierenvoer

Mix International is een fabrikant in knaagdierenvoer met jarenlange ervaring in de productie van voeding voor hamsters, cavia’s en muisachtigen. Naast paardenvoer, hondenvoer, konijnenvoer, exotisch dierenvoer en zadenmengsels voor vogels behoort knaagdierenvoeder tot onze specialiteiten.

 

Onze fabriek in Horst is ingericht met een modern en geavanceerd machinepark en heeft een productiehal van 6000m². Door zeer uitgebreide en specialistische productielijnen zijn we in staat om grote bulk aan knaagdierenvoer te produceren. Grondstoffen worden volledig naar wens gemixt en zeer verfijnd gedoseerd. Als fabrikant in knaagdierenvoer kan het proces volledig volgens de gewenste specificaties en moderne eisen worden uitgevoerd. Dit alles vanzelfsprekend volgens de eisen van de GMP en VLOG certificeringen.

Honden

Katten

Knaagdieren

Paarden

Vogel

Overige

Private label knaagdierenvoer

Een private label knaagdierenvoer ontwikkelen? Klinkt misschien heel ingewikkeld en gecompliceerd, maar dat is het niet. Door onze jarenlange ervaring en het bieden van een totaalconcept maken we een eigen merk knaagdierenvoer ontwikkelen gemakkelijk. Als een van de weinige producenten in knaagdierenvoeding is ons productieproces gericht op de ontwikkeling van private labels. Door nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Dutch Pet Products kunnen we een compleet pakket bieden. We ontwikkelen niet alleen, maar verzorgen ook de co-packing, opslag en logistiek van uw private label knaagdierenvoer. Dit alles onder één dak.

Groothandel knaagdiervoer

Is Mix International een knaagdierenvoer groothandel? Nee, dat zijn we niet. We zijn de producent en leveren aan groothandelaren. Bent u dus een groothandel? Dan kunnen we u helpen met kwalitatief en natuurlijke knaagdierenvoeding. We zijn er naast groothandelaren voor productiebedrijven, retailers en merken met private label wensen.