Konijnenvoer

Producent konijnenvoer

Mix International is uw producent konijnenvoer met een uniek totaalconcept

In onze mengerij in Horst produceren we voer voor konijnen dat de hele wereld over gaat. Geheel naar eigen wens en in bulk leveren we aan productiebedrijven, groothandelaren en retailers. Maar ons hart ligt vooral bij het ontwikkelen van private labels. Jarenlange ervaring en exclusief samengestelde productielijnen maken het mogelijk dat we uw konijnenvoer van A tot Z kunnen ontwikkelen. We produceren niet alleen, maar ontzorgen volledig met co-packing, opslag en logistiek. U kunt uw gewenste konijnenvoer geheel zelf samenstellen en wij regelen de rest.

Fabrikant konijnenvoer

Zoekt u een fabrikant konijnenvoer die meer doet dan enkel produceren? Dan bent u bij Mix International aan het juiste adres. We zijn een fabrikant in konijnenvoer met 25 jaar ervaring in de productie van voeding voor konijnen. Daardoor weten we precies wat u nodig heeft. Naast paardenvoer, hondenvoer, knaagdiervoer, exotisch dierenvoer zadenmengsels voor vogels behoort konijnenvoer tot onze specialiteiten.

 

Onze fabriek in Horst heeft een productiehal van 6000m² en is ingericht met een modern en geavanceerd machinepark. Door zeer uitgebreide en specialistische productielijnen zijn we in staat om grote bulk aan hondenvoer te produceren. Als fabrikant in konijnenvoer kan het proces volledig naar de gewenste specificaties en moderne eisen worden uitgevoerd. Altijd en vanzelfsprekend volgens de eisen van de GMP+ en VLOG certificeringen.

Honden

Katten

Knaagdieren

Paarden

Vogel

Overige

Private label konijnenvoer

Een private label in konijnenvoer maakt dat u een eigen en uniek product kunt verkopen. Van een mix geheel naar eigen wens tot een verpakking in iedere gewenste stijl. Dit totaalconcept maken we bij Mix International voor uw merk mogelijk. Uw private label konijnenvoer wordt helemaal zoals u dat zich had voorgesteld. De ontwikkeling lijkt misschien ingewikkeld, maar doordat we alles onder één dak aanbieden, vergemakkelijken we het proces voor u. Door nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Dutch Pet Products kunnen we een compleet pakket bieden. We ontwikkelen niet alleen, maar verzorgen ook de co-packing, opslag en logistiek van uw private label konijnenvoer. Dit alles onder één dak.

Groothandel konijnenvoer

Is Mix International een konijnenvoer groothandel? Nee, dat zijn we niet. We zijn de producent en leveren aan groothandelaren. Bent u dus een groothandel? Dan kunnen we u helpen met kwalitatief en natuurlijk konijnenvoer. We zijn er naast groothandelaren voor retailers, productiebedrijven en merken met private label wensen.