Groothandel

Diervoeder groothandel

Bent u als groothandel in dierenvoeding op zoek naar een ontwikkelaar en producent in diervoeder? Dan bent u bij Mix International aan het juiste adres.

Mix International is dus geen groothandel, maar leveren aan groothandelaren in dierenvoeding. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van private labels. Als betrouwbare ontwikkelaar en producent leveren we al meer dan 25 jaar aan groothandelaren over de hele wereld. U kiest uw gewenste mix of stelt deze samen met onze specialisten. Met meer dan 150 soorten grondstoffen creëren we samen een unieke mix waar u indruk mee maakt bij uw afnemers.

Uw groothandel volledig ontzorgt

Dierenvoeding in bulk bestellen kan bij Mix International enkel bij grote afname. We zijn ontwikkelaar, producent en gespecialiseerd in verpakken, maar geen groothandel. Als minimale afname hanteren we 3000 kg per soort (per keer). Voor niche / special producten is dit mogelijk vanaf 300 kg per soort (per keer). We produceren uiteenlopende dierenvoeding. Dit kan private label paardenvoer, hondenvoer , konijnenvoer, knaagdiervoer, exotisch dierenvoer of zadenmengsels voor vogels zijn. Door jarenlange ervaring in diervoeders weten we precies wat u als groothandel nodig heeft. Van het omzetten van uw ideeën in een perfecte mix tot aan de levering in zakgoed en/of big bags op iedere gewenste locatie. We horen graag wat u wenst, dan regelen wij de rest.

bedrijfspand Dutch Pet Products
bedrijfspand Dutch Pet Products

Kwaliteit en Just in Time

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben een flexibel en secuur werkend productieproces. Broze producten, zoals vlokken en extrudaten, worden in onze mengerij efficiënt en breukvrij ingemengd. We werken vanzelfsprekend volgens de GMP+ en VLOG certificeringen. Onze productiehal van 6000m² is ingericht met een modern en geavanceerd machinepark. De continuïteit is optimaal. We kunnen de grondstoffen zeer verfijnd doseren en het uitgebreide machinepark maakt het mogelijk om in grote aantallen te produceren. Vanwege onze capaciteit en flexibiliteit zijn wij in staat om wereldwijd Just in Time te leveren.

Opslag en logistiek

Volledig ontzorgen betekent bij Mix International ook echt volledig ontzorgen. Naast de productie van uw groothandel diervoeder zorgen we ook voor opslag en logistiek. Heeft u bijvoorbeeld even geen plaats en wilt u gebruik maken van onze Just in Time levering? Dan slaan we het zakgoed / de big bags voor u op en worden deze gedistribueerd wanneer u het wenst. Dit alles onder één dak.