Hondenvoer

Producent hondenvoer

Mix International heeft jarenlange ervaring als producent hondenvoer.

Dit zijn niet de normale voeders zoals u gewoon bent, maar mengsels op basis van groente, fruit en kruiden. We helpen u van A tot Z bij de productie van uw hondenvoeding. Als producent hondenvoer ontzorgen we u bij de ontwikkeling van uw private label hondenvoer. We produceren niet alleen, maar zorgen naar wens ook voor co-packing, opslag en wereldwijde distributie. Zo heeft u alles onder één dak en werkt u (kosten)efficiënt. Mix International is de producent hondenvoer die u zoekt en klaarstaat voor al uw wensen.

Fabrikant hondenvoer

Zoekt u een fabrikant hondenvoer meer doet dan enkel produceren? Daar weten we bij Mix International wel raad mee. Naast paardenvoer, konijnenvoer, knaagdiervoer, exotisch dierenvoer en zadenmengsels voor vogels behoort hondenvoeding tot onze specialiteiten. Ons uitgebreide assortiment grondstoffen zorgt ervoor dat we rauw-, nat- en droogvoer voor honden geheel naar wens kunnen ontwikkelen. Zo krijgt uw private label een unieke samenstelling waar u als merk trots op kunt zijn.

Onze fabriek in Horst heeft een productiehal van 6000m² en is ingericht met een modern en geavanceerd machinepark. Door zeer uitgebreide en specialistische productielijnen zijn we in staat om grote bulk aan hondenvoer te produceren. Als fabrikant in hondenvoer kan het proces volledig volgens de gewenste specificaties en moderne eisen worden uitgevoerd. Altijd en vanzelfsprekend volgens de eisen van de GMP+ en VLOG certificeringen.

Private label hondenvoer

Een private label hondenvoer ontwikkelen, hoe gaaf is dat?! Dit maken we bij Mix International van A tot Z voor u mogelijk. Uw private label hondenvoer wordt helemaal zoals u dat zich had voorgesteld. De ontwikkeling lijkt misschien ingewikkeld, maar doordat we alles onder één dak aanbieden vergemakkelijk we het proces voor u. Het ontstaan van succesvolle hondenvoeding merken begint na uw eerste contact met Mix International. Als een van de weinige producenten van hondenvoeding op basis van groenten, fruit en kruiden is ons productieproces gericht op de ontwikkeling van private labels. Door nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Dutch Pet Products bieden we een compleet pakket aan. We ontwikkelen niet alleen, maar verzorgen ook de co-packing, opslag en logistiek van uw private label hondenvoer. Dit alles onder één dak.

Honden

Katten

Knaagdieren

Paarden

Vogel

Overige

Vegetarisch en vegan hondenvoer

Vegan is de Engelse verwoording voor veganistisch. Vegan hondenvoer, ook wel veganistisch hondenvoer, is steeds populairder aan het worden. Het wordt door steeds meer fabrikanten geproduceerd. Bij Mix International zijn we gespecialiseerd in de productie van veganistisch hondenvoer én vegetarisch hondenvoer. Voor uiteenlopende merken ontwikkelen we hondenvoer zonder vlees (vegetarisch) of produceren we geheel zonder dierlijke eiwitten (vegan). Wilt u ook vegan of vegetarisch hondenvoer ontwikkelen? Onze specialisten zijn benieuwd naar uw ideeën. We ontwikkelen samen een private label of leveren in bulk hondenvoer aan groothandelaren of productiebedrijven.

Groothandel hondenvoer

Is Mix International een hondenvoer of hondenbrokken groothandel? Nee, dat zijn we niet. We zijn de producent van hondenvoer en leveren aan groothandelaren. Bent u dus een groothandel? Dan kunnen we u helpen met kwalitatief en natuurlijke hondenvoeding. We zijn er naast groothandelaren voor productiebedrijven, retailers en hondenvoermerken met private label wensen.